Ποιοι Είμαστε?


Το πολυιατρείο mydoctor προέκυψε από μια ομάδα στρατιωτικών ιατρών και επαγγελματιών υγείας, που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν ένα χώρο με δικά τους κεφάλαια, με γνώμονα την οργανωμένη παροχή πολλαπλών υπηρεσιών υγείας σε έναν ειδικά εξοπλισμένο χώρο.

Newsletter


Επικοινωνία

Όνομα
Email
Μήνυμα



Νικόλαος Γ. Ξηρός


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και αποφοίτησε το 1998 ως Ανθυπολοχαγός. Υπηρέτησε σε στρατιωτικές μονάδες ως Ιατρός μονάδας και ως Δντης ΣΤΕΠ και ξεκίνησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής αρχικά στο 424 ΓΣΝΕ από το 2001 έως το 2003 και στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ από το 2003 έως το 2007. Από το 2008 υπηρετεί στο 404 ΓΣΝ στη Λάρισα, αρχικά ως επιμελητής και από το 2010 ως Δντης της Χειρουργικής Κλινικής. Εξειδικεύτηκε κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του στη χειρουργική θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών και μετεκπαιδεύτηκε στην προχωρημένη λαπαροσκοπική (advanced laparoscopy). Είναι έγγαμος με τρεις υιούς.



Δντης Χειρουργικής Κλινικής 404 ΓΣΝ

 

Χειρουργική Θυρεοειδούς - Παραθυρεοειδών

Αποκατάσταση κηλών-βουβωνοκηλών

Χειρουργική παχέος εντέρου-πρωκτού-αιμορροΐδων

Λαπαροσκοπική Χειρουργική

Στο ιατρείο του My Doctor υπάρχει η δυνατότητα πέραν της ιατρικής επίσκεψης και κλινικής εξέτασης, η διενέργεια απλών μικροεπεμβάσεων κατόπιν συνεννόησης με τον ασθενή.