Ποιοι Είμαστε?


Το πολυιατρείο mydoctor προέκυψε από μια ομάδα στρατιωτικών ιατρών και επαγγελματιών υγείας, που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν ένα χώρο με δικά τους κεφάλαια, με γνώμονα την οργανωμένη παροχή πολλαπλών υπηρεσιών υγείας σε έναν ειδικά εξοπλισμένο χώρο.

Newsletter


Επικοινωνία

Όνομα
Email
ΜήνυμαΚαραβασίλης Ε. Βασίλειος MD, PhD


Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος

Στρατιωτικός Ιατρός

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Εκτός του υπεύθυνου Ιατρού, το εργαστήριο στελεχώνεται από Τεχνολόγους Ιατρικών Εργαστηρίων με επιστημονική γνώση, εμπειρία, επαγγελματισμό και άριστη γνώση των υπηρεσιών υγείας.

Μέλημα όλων μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας με σεβασμό στον εξεταζόμενο - ασθενή, σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Το προσωπικό του ιατρείου διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αποτελεσματική διαχείριση αιμοληψιών σε μικρούς ασθενείς (βρέφη- νήπια).

Το ιατρείο εφαρμόζει:

Α)Σε καθημερινή βάση προγράμματα εσωτερικού ελέγχου ποιότητας

Β)Σε τακτά χρονικά διαστήματα εξωτερικούς ελέγχους ποιότητας από παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς, οι οποίοι επισφραγίζουν την εγκυρότητα και αξιοπιστία  των αναλύσεων.

Η διαχείριση των ιατρικών  αποβλήτων γίνεται από πιστοποιημένους φορείς - με βάση την κείμενη νομοθεσία-με μεθόδους φιλικές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ

-Αιματολογικό

-Βιοχημικό

-Ανοσολογικό – Ιολογικό

-Αιμόστασης – Πήξης

-Μικροβιολογικό

-Μυκητολογικό

-Ηλεκτροφορήσεων

-Ορμονολογικό-Επιπέδου Φαρμάκων

-Μοριακής Βιολογίας

-Ελέγχου Θρομβοφιλίας

-Προγεννητικού Ελέγχου

 

Το εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό και παραΪατρικό προσωπικό του ιατρείου, έχοντας στη διάθεση του μηχανήματα σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας ,υποστηρίζει με αξιοπιστία και ασφάλεια τα ανωτέρω τμήματα.