Ποιοι Είμαστε?


Το πολυιατρείο mydoctor προέκυψε από μια ομάδα στρατιωτικών ιατρών και επαγγελματιών υγείας, που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν ένα χώρο με δικά τους κεφάλαια, με γνώμονα την οργανωμένη παροχή πολλαπλών υπηρεσιών υγείας σε έναν ειδικά εξοπλισμένο χώρο.

Newsletter


Επικοινωνία

Όνομα
Email
Μήνυμα

Η Φιλοσοφία

Εμείς στο my doctor βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά.

Πιστεύουμε ότι επίκεντρο όλων είναι ο άνθρωπος και η διαφύλαξη της υγείας αυτού.

Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια – οι περισσότεροι γνωριζόμαστε από την Στρατιωτική Ιατρική - και γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η άμεση εκτίμηση ενός συναδέλφου διαφορετικής ειδικότητας για την επίλυση ενός ιατρικού προβλήματος. Συνυπήρξαμε αρμονικά επί σειρά ετών στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λάρισας και όνειρο όλων ήταν να μπορέσουμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και στα ιδιωτικά μας ιατρεία, ως ομάδα, με στόχο την πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των ασθενών μας. Διότι γνωρίζαμε ότι η εξειδίκευση είναι απαραίτητη αλλά η υγεία είναι μία και η διαφύλαξή της για κάθε άτομο συνήθως δεν είναι θέμα μίας μόνο ειδικότητας. Σε αυτό το πλαίσιο διευρύναμε τη συνεργασία μας με πολίτες συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων ούτως ώστε να είμαστε πιο ολοκληρωμένοι ως ομάδα.

Στόχος λοιπός ήταν η συγκέντρωση των ιατρείων σε έναν κοινό χώρο ούτως ώστε ο ασθενής εκτός από την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου να επιτυγχάνει και εξοικονόμηση χρόνου η οποία είναι τόσο σημαντική στις μέρες μας. Να μπορεί να κάνει έναν προληπτικό έλεγχο ή να λύσει το πρόβλημα υγείας του μέσα σε λίγες ώρες χωρίς να χρειαστεί να μετακινείται.

Αποφασίσαμε λοιπόν να μεταφερθούμε στο πιο κεντρικό σημείο της Λάρισας, στην «καρδιά» της πόλης προκειμένου να είναι εύκολη η πρόσβαση των ασθενών μας και να μπορούν ακόμη και αυτοί που έρχονται από τα περίχωρα και δεν γνωρίζουν καλά την πόλη να μας βρούν εύκολα.

Δημιουργήσαμε εκεί έναν προσεκτικά διαμορφωμένο χώρο που δεν θυμίζει χώρο αναμονής ιατρείου αλλά στόχο έχει την ελάττωση του άγχους του εξεταζόμενου. Με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και καλαίσθητους χώρους θέλουμε να υποδεχτούμε τους ασθενείς μας με το σεβασμό που τους αξίζει.

Είμαστε όλοι έμπειροι γιατροί της Λάρισας, με πολυετή προυσία στον ιδιωτικό και οι περισσότεροι από εμάς και στο νοσοκομειακό τομέα. Είχαμε ήδη τα ιατρεία μας, τους ασθενείς μας. Θέλαμε όμως να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό, πρωτοποριακό. Σε μια εποχή που η υγεία αλλάζει και οι πολίτες αισθάνονται αβεβαιότητα ως προς το θέμα της περίθαλψης στο μέλλον, σε μια εποχή που η προσωπική επαφή με το γιατρό τείνει να αντικατασταθεί από μεγάλες απρόσωπες αλυσίδες παροχής υγείας, τολμήσαμε να προτείνουμε κάτι νέο.

Έτσι δημιουργήθηκε το «my doctor”, μια ιδέα που πρωτίστως απορρέει από την αγάπη της προσφοράς στον άνθρωπο.

Είμαστε εδώ, στην καρδιά της Λάρισας, όλοι μαζί ενωμένοι, εξοπλισμένοι με εξειδικευμένη γνώση και θετική σκέψη, για να προάγουμε τη πρόληψη και να προστατεύσουμε την υγεία σου.

Είμαστε ο δικός σου γιατρός, είμαστε το ‘’my doctor’’.